Петък,

Авторка на бестселъри с награда от "Мисис Дама на годината"

От: Агенция Стандарт -
1133
Авторка на бестселъри с награда от "Мисис Дама на годината"
A
A
A

Основателката на Академия „Щастлив живот“ Стояна Нацева спечели наградата „Мисис Дама на годината“ 2022 в категория „Будител“. Гала вечерта на конкурса, организиран от Меги Савова, събра в зала „Монтесито“  успешни жени, изградили кариера и име в различни области.

Това е втори приз за Стояна Нацева в рамките на няколко дни – на 18 март тя получи най-много номинации от публиката и бе отличена с голямата годишна награда за женско предприемачество „Златно токче“. Този двоен успех отбелязва нейните впечатляващи постижения като лидер в сферата на личностното развитие у нас; Академия „Щастлив живот“ има над 280 000 последователи във Фейсбук, Стояна е търсен консултант и автор на бестселърите „Живот без страхове“, „Силата на рода“, „Правилата на царицата“, „Живей в изобилие“, „Енергия: Презареждане“ „Бъди центърът на своята вселена“.

Ето как коментира тя поредното признание: „Щастлива съм, че това, което правя, се забелязва и оценява. Особено ме радва фактът, че тази вечер ме отличиха в категория „Будител“. Да пробуждам увереността, че всеки човек е извор на енергия и оптимизъм, че е в неговите възможности да живее щастливо чрез прошка, благодарност и любов, е моята най-важна мисия!“


Всички новини от категория Лайфстайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички