Андрей Ковачев: Европа върви напред, България назад

Андрей Ковачев: Европа върви напред, България назад | StandartNews.com

Костинброд. Европа върви напред, България назад.Реалността, в която сме в момента, не е хубава. Това заяви по време на среща с гражданите на Костинброд кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Андрей Ковачев.

Той допълни, че отношението на правителството към българските граждани и към жителите на Костинброд е недопустимо. "Промяната в България трябва да настъпи и изходът са изборите на 25 май. Искаме да сме равни с останалите европейски народи, а това може да стане само с победа на предстоящите избори", коментира Ковачев.

Пред жителите на Костинброд водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев определи като геноцид финансовата корекция, наложена на общината, като направи сравнение и с подхода за разпределяне на средствата от публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите". „Няма нищо по-лошо от това управник да си отмъщава на гражданите. Това е недопустимо и вие имате шанса да го спрете", заяви Дончев. Водачът на листата на ГЕРБ припомни и извършената манипулация в деня за размисъл преди парламентарните избори. „От вас зависи да предотвратите катастрофа. Аз съм водач на най-силния отбор, защото това са хората, които могат да отстояват позиция. Това са хора с характер. На 25-ти май се прави избор за България и хората трябва да избират между правителство, в което никой не вярва, и нормалност", посочи Дончев.

„В Костинброд бе направена най-голямата манипулация и обвинха всички вас", коментира председателят на предизборния щаб и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.Той подчерта, че предстоят съдбоносни избори за България, защото те ще дадат равен шанс на всеки един човек да каже съгласен ли е с това управление. „Ако не променим нещата на 25-ти, младите хора ще търсят реализацията си навън.

Това ще бъде пагубно за всички населени места на територията на България. Трябва да дадем много ясна оценка за сегашното управление. Тези, които управляват в момента направиха чистка на професионалисти, само защото са членове на ГЕРБ", посочи Цветанов и призова хората да гласуват с № 18 в бюлетината.

По време на събитието в Костинброд заместник-председателят на партията и кандидатите за евродепутати връчиха членски книжки на 25 новоприети членове на ГЕРБ в града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай