Петък,

С програмата FUNDAY децата учат и се забавляват

От: Администратор -
С програмата FUNDAY децата учат и се забавляват
A
A
A

Очакват Ви нови и вълнуващи приключения с мечтаната съботна FUNDAY програма, в която малчуганите обогатяват английския си език под мотото „Да научим английски, докато се забавляваме".

FUNDAY е иновативна чуждоезикова програма за деца от 5 до 12 годишна възраст. Програмата е изцяло на английски език с "Native Speaker" преподаватели от Англия и Америка. Интерактивната методика на преподаване има за цел да развие способността на децата да общуват свободно на английски език. Пет учебни часа всяка събота от 10.00 до 15.00 часа децата напредват неусетно по английски езика без учебници, тетрадки и домашни - само с помощта на мултимедия, виртуални пътешествия, работа по проекти, разнообразни експерименти и свободна комуникация.

В Ателиетата по изкуства на програмата FUNDAY децата усвояват разнообразни техники: рисуване върху коприна, стъклопис, грънчарство, декупаж, флористика, комикс, оригами, квилинг и др.

Чуждоезиковата съботна програма FUNDAY предлага и множество разнообразни и динамични спортове, като: фехтовка, крикет, бейзбол, езда, катерене, Kangoo Jumps и др. Тези часове помагат на децата да усвоят умения в редица нетрадиционни спортове и да изживеят един наситен с емоции и динамика ден.

FUNDAY превръща съботата в незабравимо и полезно приключение за всяко дете!

С FUNDAY съботата се превръща в най-чакания ден за цялото семейство!

Програмата стартира на 30 септември 2017г., а регистрацията вече е отворена за всички желаещи да се впуснат в приключението.

Не пропускайте възможността да се възползвате от 10% отстъпка за ранни записвания до 20.09.2017 .

Можете да научите повече на www.funday.bg или на телефон 0899 900 705


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията