Показват предимствата на британското образование

Показват предимствата на британското образование | StandartNews.com

София. Тази неделя от 11:00 до 18:00 ч. в зала Роял на хотел Шератон ще се проведе Изложение на британското образование (Education UK).

Изложението е единственото в България, което е специализирано само за британско образование и се организира от Британски съвет - международната организация на Oбединеното кралство за образователни възможности и културни връзки.

Тази година в Education UK ще участват 33 британски образователни институции, които представляват интерес за желаещите да учат в чужбина или да придобият международно признати квалификации. Посетителите могат да имат индивидуални срещи с 31 университета, училища и колежи, както и с 2 важни институции при кандидатстването за обучение в Обединеното кралство.

Това са Британски съвет, който администрира изпита по английски IELTS, и службата за кандидатстване UCAS.UCAS, организацията, чрез която се кандидатства за всички бакалавърски програми в Обединеното кралство. Неин представител ще бъде за първи път в България.

Пълният списък на участниците можете да намерите на интернет страницата на събитието.

Днес всички могат да гледат онлайн излъчване, на живо или на запис, на 20 презентации на университети от изложението. Пълната програма и линкове за гледане на излъчването могат да се видят на специалния сайт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай