Майка удари шамар на учителка по математика в Хасковско

Майка удари шамар на учителка по математика в Хасковско | StandartNews.com

Грозни сцени на агресия в училището в Меричлери, след скандал в час по математика. Ученичка отказала да пише на дъската, държала се вулгарно и невъзпитано и заплашила учителката. Ситуацията излиза от контрол след голямото междучасие, когато идва майка й и удря шамар на учителката.

Свидетел на случката разказа пред БТВ: „Ученичката започнала да обижда и да заплашва колежката ми. Взе маркер и надраска дъската. След голямото междучасие майката нахлу в училището, взе една метла и тръгна да напада учителката. Удря й шамар и си тръгва. Учителката седна на един стол и се разплака".

Сега преподавателката по математика споделя, че се страхува да ходи на работа, защото майката е агресивна и може отново да я нападне. Майката на момичето е задържана за 24 часа след инцидента по Указа за дребното хулиганство. От училището посочват, че майката и друг път е била агресивна към учителите. Ученичката пък е заплашена с последно предупреждение за изключване. Според бащата на ученичката, учителката е скубала момичето. „За няма нищо, жената няма да я бие", казва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай