Звездни мачовци забиха нови любови

Звездни мачовци забиха нови любови  | StandartNews.com

Мик Джагър и Антонио Бандерас паднаха в обятията на млади жени

Като увертюра към лятната еуфория звездите се заеха да обновят любовния си статус. Мик Джагър, който през март отмени участия след самоубийството на приятелката му Лорън Скот, вече се гушка в обятията на нова дама, също доста по-млада от него. 70-годишният музикант беше щракнат с брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих, с която се предполага, че се е запознал в нощен клуб. Тя била облечена в пижама и се опитала да открадне целувка от рокаджията. Самоличността на загадъчната хубавица засега остава тайна.

Мел Гибсън също се връща към нормалния живот на звезда. След фиаското с Оксана Григориева и кратката афера с модела Стела Моузи, сега актьорът се наслаждава на ергенския си живот. Млади секси мацки нападнаха Гибсън по време на бойното състезание UFC Fight Night 42, което се проведе преди ден в Ню Мексико. Макар тотално да е сменил визията си и да е пуснал огромна брада, Мел все още хваща окото.

Макар да съобщиха, че след 18 години ще се разделят "с любов и по приятелски начин", Антонио Бандерас и Мелани Грифит имали и някои тъмни сенки в принципно безоблачните си отношения. "Раздялата не е нещо ново и изненадващо, те имат проблеми от години. Караниците им станаха твърде много - не само заради проблемите на Мелани с алкохола и цигарите, но и заради предполагаемите му афери", цитира източник "Пийпъл". По време на фестивала в Кан, където Антонио беше за представянето на сниманата в България трета част на супер екшън сагата "Непобедимите 3", се появи негова снимка с Натали Бърн. На нея Зоро и красавицата танцуваха страстно фламенко. Тогава се наложи брюнетката да се оправдава, че били "само приятели". "Той дори сподели с мен, че има проблеми в семейството и се опитва да спаси брака си. Не скри своята тъга. Антонио по принцип е много изискан мъж и никога не си позволява волности. Просто ми каза: "Нека да танцуваме", повдигна тя още малко завесата на разговора им. Но самият факт, че Натали влиза в обяснителен режим, вече е смущаващ.

Последни слухове свързват Веселин Маринов с млада и хубава дама на име Първолета. Тя била от Русе и според някои тъкмо заради нея попзвездата зарязал ергенлъка. Двамата се запознали преди няколко години около концертните изяви на Веско. Първоначално между тях имало само приятелство, но впоследствие чувствата преминали на по-високо ниво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай