Звезди от световна класа очакват зрителите на А1 Видеотека

В празничния месец декември абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят на любими топ заглавия

Звезди от световна класа очакват зрителите на А1 Видеотека | StandartNews.com

Най-празничният месец на годината е тук и декемврийската селекция на А1 Видеотека е предпоставка за много добро настроение пред ТВ екрана за цялото семейство. Абонатите на Xplore TV ще могат да се насладят на топ заглавия като любимия на малки и големи „Пес патрул: Филмът“, екшън хита „Отрядът самоубийци“ и научнофантастичната мистерия „Игра на спомени“.

В селекцията за декември на А1 Видеотека е „Пес патрул: Филмът“. Анимацията, базирана на популярния детски сериал, отвежда познатите на мнозина герои на мисия в Адвенчър Сити. Там те срещат стария си противник Хъмдингър, който вече е станал кмет на града и е започнал да предизвиква хаос сред гражданите. Към любимите герои в мисията за спасение на града се присъединява и нов съюзник - дакелът Либърти. Въоръжени с нови вълнуващи джаджи, спасителите на Адвенчър Сити се впускат в борба със злото, която ги води до най-различни приключения. Филмът е отлично забавление за зрителите от всички възрасти и се предлага с озвучаване на български език.

За любителите на екшън жанра А1 Видеотека е подготвила едно от най-хитовите заглавия на годината – „Отрядът самоубийци“. Филмовият феномен събира едни от най-големите имена в Холивуд като Марго Роби, Идрис Елба и Джон Сина, за да разкаже за емблематичния за DC Comics вселената екип от антигерои. Те са готови на всичко, за да се измъкнат от Бел Рев, определян като най-суровия и непробиваем американски затвор. Това ги води до поредната мисия, зададена им от Виола Дейвис в ролята на Аманда Уолър – агент от разузнаването и ръководител на операцията. Тя ги изпраща на отдалечения и пълен с врагове остров Корто Малтезе. Мисията е опасна и е почти сигурно, че води до лош край за героите от отряда самоубийци, което прави филмовото преживяване още по-вълнуващо.

През декември любителите на научната фантастика и мистериите сред абонатите на Xplore TV ще могат да се потопят в света на „Игра на спомени“. Действието се развива в близкото бъдеще, когато климатичните промени са довели до качване нивото на океаните, наводнявайки много крайбрежни градове. Високите температури карат населението да е активно предимно през нощта. Хю Джакман влиза в ролята на Ник Банистър, който има бизнес за спомени. Той разполага с техника, която позволява на клиентите му да преживеят различни свои спомени от миналото сякаш им се случват отново в настоящето. Животът на Ник се променя, когато среща мистериозна жена на име Мей. Двамата се впускат в любовна връзка, която рязко приключва, когато Мей изчезва. В търсене на жената, която обича, Ник осъзнава, че всъщност изобщо не я познава, което въвлича него и зрителите в спиращ дъха трилър с неясен край.

А1 Видеотека предлага на абонатите си всички над 20 000 заглавия с първокласен звук и картина. Платформата предоставя възможност срещу достъпна такса зрителите да се насладят на хитови продукции в дома си. Xplore TV притежава интерактивни функции, които запомнят предпочитанията на абонатите и с времето се „научават“ да им предлагат подходящи за техния вкус заглавия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай