Зуека се включи от Испания! Кого поздрави?

Актьорът с обръщение към свой колега

Зуека се включи от Испания! Кого поздрави? | StandartNews.com

Актьорът Тончо Токмакчиев почерпи цялото семейство за Антоновден, докато самият той е на газирана вода. 6-годишната му внучка Сесилия отправи специален поздрав към дядо си в ефира на bTV: "Честит имен ден, дядо! Искам да имаш много приятели и подаръци на имения ден. И да ми изпееш една много хубава детска песен!"

Актьорът призна, че е от хората, които обичат децата си, но любовта му към внуците е в пъти по-силна.

Малката Сесилия е родена в Барселона, а баща й е холандец. Тя говори български, английски, испански и холандски. Заради коронавируса семейството се премества в България и сега живеят тук. 

Истинският късмет в живота му обаче е неговата съпруга Нели. 

Споделя, че винаги се стремял да бъде близък и всеотдаен със съпругата и дъщеря си. А отсъствията заради работата си компенсира със семейни пътувания и вкусни хапвания. 

С поздрав изненада към именика се включи и актьорът Васил Василев-Зуека. 

"Където и да се намираш, чичо Зуек винаги ще ти честити! Здрав да си! Изключително много се радвам, че публиката се кефи да те гледа. За хубаво да се чува името ти и много аплодисменти!", му пожела той.

Токмакиев е посрещнал Нова година в Чикаго, а в Мемфис прекарва около 1 месец, снимайки филм. Преди да замине си поставя втора ваксина и взима зелен сертификат, за да пътува безпроблемно.

"Да нямам тези разправии и да стана като Джокович за смях пред хората!", коментира актьорът. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай