Калканджиева с шокираща изповед за Кантарджиев

Тя е фенка само на две риалита

Калканджиева с шокираща изповед за Кантарджиев | StandartNews.com

"Проф. Кантарджиев има доста висок рейтинг. Пандемията му го вдигна. Освен това е изключителен със своето поведение и коментари. Аз много трудно бих могла да се меря с него", заяви Жени Калканджиева.

Тя е фенка само на две риалита - "България търси талант" и "Като две капки вода". Нея обаче не са я канили в журито на любимите й предавания. Калканджиева търси обяснение в липсата на съответното образование, за да бъде оценител на музикални, артистични и денс дарби.

"Истината е и че аз се уморих от толкова много участия в шоупрограми. Достатъчно популярна съм и смятам, че наистина е време да дам път на по-младите", смята ексмоделката. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, клюки, одумване, говорене зад гърба... "Дори в готварските предавания, дори в "Ергенът", дори в състезателните като "Сървайвър" има много напрежение, много интриги... И когато се прибера вкъщи, вместо да се разтоварвам и да се чувствам добре, да ми е приятно, те ме натоварват", довери шестата в света по красота българка.

Калканджиева разкри, че в "Ергенът" са участвали две момичета от нейната модна агенция. "Едната е Дениз, която продължава да работи в агенцията, а другата е Марта. Тя дойде в агенцията преди 15 години", каза за изданието най-красивата българка. "Ергенът" не е от любимите риалита на Жени Калканджиева, но тя гледала някои епизоди със затаен дъх заради Дениз и Марта, пише столичен ежедневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай