Жегата не понесе на Чарлийз Терон

Жегата не понесе на Чарлийз Терон | StandartNews.com

Чарлийз Терон помислила, че ще умре по време на снимките на филма "Милион начина да умреш на запад". 38-годишната актриса играе съпругата на известен дилър на оръжия в уестърн комедията. Докато снимала в пустинята на Ню Мексико, било толкова горещо, че мацката се притеснила, че направо няма да оцелее.

"Все едно бяха библейски времена и всички щяхме да пукнем заради жегата. Снимахме една нощ и Сет Макфарлан, режисьорът, си тръгна преди мен. Изпрати ми съобщение, в което буквално се казваше: "Пътят се топи. Тръгвай си веднага", разправя красавицата, която е изгора на Шон Пен.

Кристофър Лий, познат с ролите си в новите епизоди на "Междузвездни войни", "Хобитът" и "Властелинът на пръстените", отбелязва своя 92-и рожден ден с албум от хеви метъл кавъри. Две от песните са от мюзикъла за Дон Кихот "Човек де ла Манча", който е хит на Бродуей през 60-те години. "Дон Кихот е най-метъл измисленият герой, когото познавам", казва актьорът.

Джордж Клуни и Амал Аламудин ще си кажат "да" в замъка "Хайклиър", в който е заснет сериалът "Имението Даунтън". Актьорът завел годеницата си на романтична разходка в провинцията на Англия и така открили внушителната сграда. Въодушевени попитали дали може церемонията да се извърши там и им отвърнали положително. "Хайклиър" е разположен в парк от 1000 акра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай