Зейнеб Маджурова проговори за рокадата

Изключително щастлива съм от тази своя промяна, сподели водещата

Зейнеб Маджурова проговори за рокадата | StandartNews.com

Към екипа на "Тази сутрин" със собствена рубрика се присъедини Зейнеб Маджурова. 

"Изключително щастлива съм от тази своя промяна. Все още съм много развълнувана и на моменти притеснена. Работя това, което обичам, и то ражда вълнението", споделя тя в ефира на bTV.

Красивата водеща вярва, че трябва да бъде искрена със зрителите дори когато се чувства притеснена. Смята, че това ще ги накара да видят и усетят, че не е по-различна от тях. 

Зейнеб започна със силен старт с първи гости голямата Йорданка Христова, а след нея талантливата певица Нина Николина. След първите й изяви в bTV близките й били много щастливи за нея.

"Имам 1-2 човека, които са най-големият ми коректив. В тяхната критика и похвала се вслушвам най-вече и съм щастлива, че те ми дадоха висока оценка" - сподели тя пред Натали Трифонова.

Едно от интересните обещания, които Зейнеб си е дала, е да гледа на запис изявите си заедно със своята малка дъщеричка Мириам. 

"На първия ефир близките ми са пуснали телевизора, но тя не е реагирала. Когато я попитали "Мириам, къде е мама?", тя мигновено се обърнала към екрана, взела си детското столче, седнала пред телевизора и започнала да гледа. Това буквално ме разтопи!" - емоционално разказва водещата.Мириам е на 2 годинки и според майка й външният й вид се променя с времето: "Има красиви сини очи и е великолепна!" 

"Вълнуващо е и е най-хубавото, което може да ти се случи. Всички клишета, че това е най-хубавото за една жена, са истина!"

Зейнеб Маджурова обожава да пътува и е била на много красиви места по света. Признава, че в Турция е сърцето й, но от по-екзотичните места обожава водопадите Игуасу. 

"Колкото и много да пътуваме по света, Европа си остава най-хубавото места за живеене!"

Признава, че е екстремна личност и се възползва от всички предложения на туристическите дестинации. Под водопадите минава с лодка, която толкова силно се разклатила, че тя притеснила да не се обърне. Припомняме, че във водата там живеят хищни пирани. 

"Ако искате да съчетаете приключение с релакс, границата на Бразилия и Аржентина е мястото, а другото - Южна Африка. За там чух много легенди колко е опасно, но всъщност не е точно така."

Точно там е мястото, на което Зейнеб се озовава най-близо до лъв в неговия естествен хабитат.

За в бъдеще си пожелава здраве и свободата всички да пътуват без ограничения.

Още любопитни новини тук >> Любопитно <<

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай