Здравко построи лодка с прозрачно дъно

Здравко построи лодка с прозрачно дъно | StandartNews.com

Звездата от "Биг Брадър" правил "Немо" 6 месеца

Здравко от Приморско построи първата лодка с прозрачно дъно в родния си град. Той кръсти творението си "Немо".

"Идеята ми се зароди преди 2-3 години, направих си собствен проект на базата на свои наблюдения. Тази зима реших и се захванах да я построя. Правих я 6 месеца, вложих много труд и желание. Вече е на вода, в момента е в т.нар. изпитателен срок", каза звездата от "Биг Брадър" Здравко пред БургасИНФО. Уникалното на лодката е, че дъното е прозрачно. Така пасажерите ще могат да наблюдават тайнствата на морето. На "Немо" е монтирано и ефектно осветление, изработено от инженер, приятел на Здравко. "За мен това беше напълно ново занимание, но се гордея с нея. Тя ще е тук - в Приморско. Ще може да побира 12 души", каза Здравко Василев, който е известен като опитен познавач на морето.

Лодката вече е пусната на вода и очаква издаването на необходимите документи, за да може да плава и да развежда туристи.
Здравко Василев стана победител в първия сезон на "Биг Брадър" у нас през 2005 г. Тогава той бе един от най-номинираните за изгонване от къщата съквартиранти, но успя да издържи в шоуто 94 дни и да спечели 200 хиляди лева. С парите сбъдна една от мечтите си и си купи яхта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай