Защо неочакваните почерпки са любими на всички в офиса

Малките жестове зареждат с нужната доза настроение и енергия

Защо неочакваните почерпки са любими на всички в офиса | StandartNews.com

Ако работите в офис, вероятно сте попадали в онази ситуация, в която една внезапна почерпка може да преобърне настроението на всички колеги. Когато ви се струва, че ангажиментите и задачите нямат край, точно тогава е правилният момент за вкусни изкушения. Един мини кроасан с масло или една вкусна и хрупкава баничка със сирене и спанак могат да направят чудеса, защото зареждат с нужната доза настроение и енергия.

Магията на приятно хрупкавите хлебчетата и закуски се крие в това, че не просто засищат глада, а изграждат добрите отношения с колегите. Събран около вкусната почерпка, екипът се сплотява и сприятелява още повече. Затова никога не подценявайте възможностите, които няколко вкусни печива могат създадат, като например да ви превърнат в любимеца на всички в офиса.

В този ред на мисли, какво ще кажете още утре да изненадате колегите с нещо, ароматно и примамливо? Помощник в тази задача е най-близкият Lidl магазин, в който ви очаква голямо разнообразие от вкусни и ароматни печива от  “Фурната на Lidl”. Там ще откриете старателно приготвени от проверени зърнени култури печива, които ще допринесат за невероятно настроение на работното ви място. Над 20 вида закуски ще задоволят и най-капризните предпочитания, а вкусът им със сигурност ще затвърди едно от посланията в специалното видео на веригата, че който работи, трябва да яде.  

Ако се затруднявате с избора, в седмична брошура на веригата ще откриете няколко топ попадения на страхотни цени. Така например пухкав кроасан с ванилия и карамел струва 1,39 лв., а нестандартното, но пък затова доста интересно решение за донат с вкус на пица, се предлага на цена 2,49 лв. отново за брой. Все пак българите обичаме солено на закуска, затова за всички, които искат да опитат и още нещо различно, в Lidl могат да го открият.

С толкова много вкусни и ароматни предложения от Lidl със сигурност можете да изненадате повече от приятно колегите в офиса. А и доброто настроение влияе положително на продуктивността. Споделяме от опит, докато сладко облизваме пръстите си.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай