Защо Васко Кеца си би трета игла

Васил Найденов иска да посещава Гърция

Защо Васко Кеца си би трета игла | StandartNews.com

Васил Найденов вече е с трета доза на ваксина срещу коронавирус. Неговият импресарио Ивайло Манолов също се е ваксинирал, но доста преди Кеца и вече имал изобилие от антитела.

"Само това е начинът да живеем нормално и спокойно. На Васил Найденов му биха първите две инжекции доста след моите, та затова той изчака за третата", каза славният импресарио на звездата.

И двамата са решили да си сложат трета доза, не само защото са на възраст, но и за да могат да ходят на спокойствие в Гърция. Те решили това след предложение на гръцкия министър-председател Кириакос Мицотакис цифровият европейски сертификат за ваксинация да се признава за валиден, само ако в него е посочена трета доза.

"Именно заради това и ние си сложихме трета ваксина. Най-малкото защото цяло лято сме в Гърция на вилата на Ивайло и това е важно за нас", сподели Васил Найденов, който изкарва ваканцията си всяка година в китната къща на импресариото си.

Освен всичко големият изпълнител твори, без да спира, нов албум, а песните за него вече са почти готови, пише столичен ежедневник. Със сигурност между тях ще има и една, свързана с коронавируса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай