Събота,

Защо Соня Васи не гласува

От: Агенция Стандарт -
363
Защо Соня Васи не гласува
A
A
A

В специално включване от Лос Анджелис Соня Васи сподели, че по време на локдауна отново е започнала да плете, а от януари изцяло е спряла да приема алкохол. 

Тя е модел, дизайнер и певица и е пяла в българската група „Creep“.

Колоритната блондинка сподели за "Тази неделя", че няма специални тайни за атрактивния си външен вид. 

„Като ни бяха затворили, така се отпускаш малко, но след това от януари месец реших да не пия. По принцип не съм голям пияч, но реших да спра тотално. И се чувстваш много добре за себе си. Тренирам вкъщи“ - разказва тя.

Певица и дизайнер сподели, че не гласува на българските избори, защото от години живее в Лос Анджелис и не е запозната с политическата обстановка в България. На мнение е, че всеки, който се вълнува и е информиран, трябва да упражни това свое право. 

„Просто гласът ти трябва да е чут!“ - сподели тя.

За важните избори в живота разкрива, че като по-млада е била по-рязка и решителна, докато сега обмисля нещата по-обстойно.

В САЩ все още не изискват зелен сертификат за посещение на обществени обекти, но се очаква да бъде въведен скоро.

Соня и дъщеря й са направили личния избор да се ваксинират: „Всеки има право на избор, това е право на всеки човек да си вземе решението сам за себе си“.

По време на локдауните певицата и дизайнер се е върнала към друго свое артистично занимание. Тя е започнала да плете отново и е възстановила бизнеса си с шалове.

Без колебания заявява, че концертите, нощният живот и раздаването на автографи не й липсват. Това, което й липсва обаче е енергията на публиката. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com