Защо Мариана Попова спря дъщеря си от даскало

Певицата избухна в социалните мрежи срещу противоепидемични мерки

Защо Мариана Попова спря дъщеря си от даскало | StandartNews.com

Мариана Попова избухна срещу най-новите противоепидемични мерки в училищата у нас. Певицата съобщи, че няма да пуска дъщеря си на даскало, щом децата ще бъдат задължени по цял ден да носят мяски в час. Тя е твърдо против новите наредби и е възмутена от случващото се в държавата.

"Децата в клас с маски?!! Тоест между 5 и 6 часа!? Твърдо заявявам тук, че спирам детето си от училище, щом държавниците не са адекватни аз сама ще си реша за детето и вземете затворете вече, че да се опазим. Втръсна ми от неадекватност и простотия. И моля напористите родители с постулати от сорта" ще съсипем децата и ще им отнемем социалните контакти" да се осъзнаят! За 1 месец нищо няма да се промени освен запазването на някой учителски живот плюс да продължат да си имат баба и дядо", пише яростно Попова във Фейсбук.

Междувременно тръгнаха слухове, че певицата и Веселин Плачков най-накрая са готови да узаконят връзката си. Твърди се, че след 4 години заедно двойката е готова за сватба, която ще организира на пролет. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай