Понеделник,

За какво се карат Тони и Фики Стораро

От: Агенция Стандарт -
3585
За какво се карат Тони и Фики Стораро
A
A
A

Макар да е планина от мускули и да изглежда донякъде заплашителен, Фики Стораро не е това, което виждаме на пръв поглед. Един от любимите български изпълнители беше на гости на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

26-годишният музикант, който преди няколко месеца стана татко на момиченце, сподели, че външният вид лъже. Под мускулите той има чувствителна и ранима душа. Лошите новини, каквото чухме много в последните дни, го натъжават.

Фики сподели, че понякога му се иска да не е такъв, а да бъде мачо и да е по-груб. От друга страна може би точно това, че е неподправен и скромен е причината толкова много хора да го харесват.

Той вече има две деца – момченце и момиченце и сподели, че това е едно неописуемо и уникално чувство. Разбира се децата изискват много време и грижи, но за щастие има баби и дядовци, които да помагат.

Фики Стораро поддържа добри отношения с родителите си, които обаче продължават да го критикуват дори сега. Те често му държат сметка за това, че е много разсеян.

В момента изпълнителят работи по нов албум, който ще съдържа поп-рок, джаз и песни с етно мотиви. Фики Стораро смята, че е грешка музиката да се дели на стилове, а само на хубава и лоша музика.

„Музиката няма граници, единствено в България делим музиката по този начин“, каза той, а водещата Петя Дикова припомни неговото твърдение, че хората „по жанра посрещат, а по гласа изпращат“.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com