Вторник,

За 3 зодии е важно да се погрижат за себе си, други - да не харчат

От: Стандарт -
1626
За 3 зодии е важно да се погрижат за себе си, други - да не харчат
A
A
A

ОВЕН

Ден за страхотни идеи. Гледате на много неща по съвсем различен начин и именно това ще ви позволи да успеете. Ще пътувате - така не само ще си прекарате чудесно, но и ще срещнете интересни хора. Възможни са някои събития, в които вашите близки ще станат преки участници. 

ТЕЛЕЦ

Имате много неща за вършене, особено сутринта. Всяка минута е от значение. Опитайте се да не губите време за празни разговори. Около обед очкавайте добри новини и интересни предложения. Можете да пазарувате - безпогрешно избирате добрите неща, които ще ви радват дълго време.

БЛИЗНАЦИ

В началото на деня ще е трудно да контролирате емоциите. Ще реагирате на незначителни инциденти и често ще се ядосвате и дразните от дреболии. Следобедът ще бъде съвсем различен - интересен и спокоен. Имате възможност да завършите дела, на които сте отделили много енергия.

РАК

В началото на деня трудно ще събирате мислите си. Това определено не е най-подходящият момент да правите нещо сериозно и важно. Може да завършите започнатата по-рано работа. Втората половина на деня ще бъде напълно различна - интересна, богата на емоции и ползотворна.

ЛЪВ

Началото на деня носи много добри идеи. Някои от тях могат да бъдат доста оригинални и смели. Ще се харесват и със сигурност ще има хора, които ще искат да помогнат при изпълнението им. Интуицията ви помага да изберете съюзници, с които ще работите отлично. 

ДЕВА

Днес бързо ще научавате всичко необходимо. Възможни са приятни срещи. Ще имате шанс да говорите с човек, който вече ви е подкрепял. Някои ще възстановят дългогодишни бизнес връзки. Възможни са малки финансови загуби. Склонни сте да се отнасяте несериозно към парите - харчите повече, отколкото трябва. 

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за общуване. Разбирате добре тревогите на другите хора и често се отзовавате на техните молби за помощ. Имате шанс да възстановите приятелствата, на които някога сте се радвали. Опитайте се да не се преуморявате. Струва си да си почивате повече и да се погрижите за себе си.

СКОРПИОН

Не искайте твърде много от себе си. Днес може да се окаже трудно да съберете мислите си. Но с решаването на малки ежедневни задачи ще се справяте бързо. Възможни са дребни финансови загуби или неуспешни транзакции. По-добре е да не бързате с покупки, особено големи.

СТРЕЛЕЦ

Забързан ден. Неочаквано ще се появят много неща, всяко от които ще изисква внимание и бързо действие. Освен това и хората около вас ще се нуждаят от помощта ви. Възможни са дребни недоразумения и закъснения, поради които няма да е възможно бързо да се справите с всичко започнато. 

КОЗИРОГ

Денят започва добре и ще се справите с ангажиментите си по-бързо от очакваното. Ще имате възможност да си починете добре и да прекарате няколко приятни часа в компанията на любими хора. Някои от вас ще получат като подарък точно това, за което отдавна са мечтали.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта носи много идеи и свежи планове. За съжаление не винаги е възможно веднага да започнете да действате по тях. Със сигурност ще трябва да изчакате малко. Някои от вас ще имат нужда от помощта на близките си. Втората половина на деня ви радва с неочаквани предложения.

РИБИ

Опитайте се да не бързате днес. Този ден е подходящ за почивка и възстановяване. В началото може да ви е скучно, но по-късно премереният и спокоен ход на събитията ще ви зарадва. Добре е да правите неща, които изискват точност и внимание към детайла. Очаква ви приятна изненада.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички