Явор Бахаров отново е отчаян съпруг

Актьорът, който се сдоби с условна присъда, тръгва на турне с Бойко Кръстанов и Дънди

Явор Бахаров отново е отчаян съпруг | StandartNews.com

Явор Бахаров, който вече диша с пълни гърди, след като стана ясно, че няма да лежи в затвора, тръгва на турне към Плевен, Добрич и Бургас. Къдрокоското, чиято любов с Рая Пеева е на кантар, излиза на сцената в хитовия спектакъл „Отчаяни съпрузи“, в който си партнира с Бойко Кръстанов и Даниев Пеев-Дънди. Тримата герои в постановката на Васил Дуев по пиесата на френските драматурзи Алекси Макар, Жером Даран, Стефан Мюра, изпадат в непредвидена ситуация и взимат микрофона, за да направят някои разяснения по “тънката” част. Ежедневието и особеностите в живота по двойки се представят на зрителите от развихрящите в хумора си актьори.

След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва, е да призове на помощ двамата си най-добри приятели - Явор и Дънди, за да намерят начин Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателството на непреодолимите изпитания, поставени му от жените и от ежедневието, е умело представена от Бахаров, Пеев и Кръстанов, които са заедно и в сериала „Съни бийч“.

Припомняме, че през октомври 2020-та Явор Бахаров беше осъден на една година "лишаване от свобода" на заседание на съда в Разлог, след като през февруари същата година е задържан заради шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Любомир Таков, адвокатът на обвиняемия, обаче обжалва  присъдата и след няколко отлагания на делото заради неявяване на обвиняемия, се стигна до окончателно решение: окръжен съд-Благоевград постанови условна присъда с изпитателен срок от четири години. Мотивите на магистратите: по предишните си осъждания Бахаров е вече реабилитиран. Той обаче ще трябва да провежда редовни срещи с пробационен служител за година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай