Ясно е кой печели "Хелс Китчън". Изтече тайна информация

Напрегнати епизоди до финала на култовото кулинарно шоу

Ясно е кой печели "Хелс Китчън". Изтече тайна информация | StandartNews.com

Победителите в култовото готварско шоу "Хелс Китчън" вече са ясни. 

Знаят ги участниците в предаването, техните близки, както и за целия екип на шоуто, тъй като финалът отдавна е заснет и епизодите, които зрителите гледат в момента, се излъчват на запис. Железни договори с продукцията обаче задължават всички да мълчат, тъй като в противен случай ще им се наложи да плащат унищожителни неустойки.

Факт е обаче, че винаги се намира по някой, който да издаде най-големите тайни на подобни риалитита и „Кухнята на ада“ не прави изключение. Вече изтече информацията, че от отбора на звездите короната на най-добрия готвач ще грабне фолк певицата Бони. 

Но кой ще грабне 100-те бона при редовните участници?

Много от зрителите са убедени, че тазгодишната победа ще е дамска и с нея ще се окичи единствената жена с черта куртка - Никол. Тя е завършила академия „Льо Кордон Бльо“ в Париж, живее в Испания и се е прибрала в родината си специално заради кулинарното състезание. Освен това е супер напориста и амбициозна. Но... няма да е тя. 

Четиримата оцелели до този момент мъже ще се борят за апетитния чек. Това са Лъчезар Чоткин, Димитър Красенов, Станислав Димитров и Иван Сарамандов. 

Чоткин, който е един от любимците на феновете и на шеф Виктор Ангелов, обира засега залозите за победител. Но Сарамандов, който вече засенчи Тити Папазов по проляти сълзи в ефир, му диша във врата. Според твърденията, той ще успее да се добере до полуфиналите, пише "Уикенд".

Сериозна е и заявката на Димитър, който от 2016-а живее в Калифорния. Там той е уредил живота и кариерата си много добре. Но се връща в страната ни единствено заради Кухнята на ада и от самото начало целта му е една – победа. 

Станислав е единственият от четиримата, който понякога прави включвания в социалните мрежи. Преди броени дни той сподели, че пред него стои голямо предизвикателство – ново начало, очевидно свързано с нов ресторант. Готвачът е показал и нещо като клип в социалните мрежи като към него е написал: „Не бива да си поставяме крайна цел, особено когато става въпрос за нашето развитие“.

Оказва се, че клипът е реклама на ресторант в луксозен хотел в Казанлък, където Станислав работи. Така и не става ясно обаче дали е главен готвач там. Не е изключено да е спечелил точки в родния си град след участието му в кулинарното предаване и да е получил повишение.

Развръзката предстои!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Коста Георгиев
преди 1 седмица

В това предаване, освен всичко, липсва и обективност у шеф Ангелов при избора кой да остане и да продължи и кой - не. И защо трябва да ни се натрапват на нас зрителите гнусни, гадно МЕНГАЛИ?!... Пък я гласят (Бони) и за победител при звездите. Направо подигравка с етноса ни. Къде и да се обърнеш - МЕНГАЛИ. На всякъде цегания и простотия. За капак и от тв екрана трябва да гледаме тая цеганска, травеститска, педалска простотия....

Откажи
Александър
преди 1 седмица

По добре си изтрий тази статия че за нищо не ставаш

Откажи