Ярост след загубата на Фики в "Капките"

Много нагласена работа, заяви брат му Емрах

Ярост след загубата на Фики в "Капките" | StandartNews.com

Грандиозна война се развихри след края на "Като две капки вода". Мнозина зрители и певци са недоволни, че Фики Стораро, който водеше убедително през целия сезон, накрая бе класиран втори за сметка на Рафи, който грабна първото място. Много известни и неизвестни личности обявиха, че финалът е нагласен, а победителят неоснователен. Сред недоволните е и братът на Фики - Емрах. Той използва социалните мрежи, за да заяви позицията си, че според него има нещо гнило във второто място на батко му.

"Много нагласена работа" - кратко и ясно посочва Емрах, добавяйки две капки към статуса си. Младежът е категоричен, че Фики е истинският победил в имитаторското шоу, тъй като е любимец на народа. Имитацията на Елвис Пресли не донесе победата на Фикрет и първото място грабна Рафи с изключителния образ на Васил Найденов. На трето и четвърто място се класираха Михаела Маринова и Милица Гладнишка.

Не само кланът Стораро смята, че Фикрет е трябвало да грабне голямата награда. Фолкзвездата Роксана, която бе сред колегите, които подкрепят Фики през цялото време на сезон девети, заяви пред медии, че именно той е победител."Фики е победителят на публиката! Той беше перфектен във всеки един епизод, той няма слабо място" - смята Роксана и допълва: "Не знам защо се поставя под съмнение възпитанието му. Това не е роля за пред камери. Цялото семейство са много достойни хора, много културни и възпитани, а той - най-много".

Няма измама или нагласен вот, категорични са от екипа на предаването. "Подобни мнения няма какво да се коментират. Хората гласуват и вотът винаги е реален!" - отсече пред столичен всекидневник пиарът на "Капките". Фики имаше безрезервната подкрепа на цялата попфолк гилдия. Редица колеги не спряха да агитират феновете си да гласуват за Стораро. Десислава, Татяна, Анелия и още много други чалга звезди до последно се надяваха Фики да грабне победата за втора поредна година. Голямата звезда Йорданка Христова също апелираше да се гласува за него.

Рафи не остана по-назад. Безброй колеги на Бохосян, като Дара Екимова и известната група "Дийп Зоун Проджект", подкрепиха суперталантливия певец. Актьорът Ненчо Балабанов го похвали, че идеално е "пипнал" образа на големия Васил Найденов. "Рафи, ти си луд, момче! Просто няма формат, който да не си спечелил!", избухна водещият Павел Владимиров в социалните мрежи.

Сред хилядите почитатели на шоуто също се зародиха конспиративни теории за крайния вот. Феновете на предаването са разделени на два лагера - тези, които признават победата на Рафи, и тези, които смятат, че вотът е нагласен. Войната между чалга почитателите и върлите й противници не стихва въпреки края на шоуто. В мрежата се намеква най-вече за близкото приятелство между продуцента Халваджиян и Бохосян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай