Яна роди син на Петко

Яна роди син на Петко | StandartNews.com

Николета Лозанова тиражира новината във Фейсбук

Бейбибумът в родния шоубизнес върви с пълна пара.

Шампионката по танци Яна дари съпруга си Петко Димитров със син. Това е вторият наследник на бизнесмена - той е баща на Виктор, хлапето на Мария Игнатова. Бебето се е родило в неделя вечер - и то, и майка му се чувстват добре, твърдят запознати. Новината, че рожбата на Петко и Яна вече е на белия свят, разгласи Николета Лозанова във Фейсбук. Тя поздравява Димитров и пожелава красиви мигове. Как обаче ще се казва малкият, засега е тайна.

Още няколко известни хубавици са на път да се преориентират към професия "майка" до края на годината. Пленителната Диляна Попова очаква момче от Асен Блатечки през септември.

Нейната добра приятелка от едно време Лора Караджова също изненадващо обяви, че чака дете. Певицата ще дари с дете половинката си Валентин Славов, с когото се запознали покрай общата им страст скейтборда. Лора каза, че бебето е планирано и желано, а самата тя е супер щастлива.

Златка Димитрова наскоро съобщи, че е в 4-ия месец на бременността си. Плеймейтката даже се закани да си направи селфи, докато ражда. Тя също очаква син. Има желание да нарече детето на приятеля си Мирослав. Златка му съобщила по телефона, че е бременна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай