Всичко необходимо за една приказна Коледа в Kaufland

Специалните предложения на веригата са вече тук, за да улеснят всяка домакиня в подготовката за най-светлите празници

Всичко необходимо за една приказна Коледа в Kaufland | StandartNews.com

Празничният сезон чука на вратата, а изборът на подаръци за любимите хора, както и на подходящи продукти за приготвяне на всички традиционни ястия, може да бъде едновременно най-приятното преживяване и най-голямото предизвикателство. Специалните коледни предложения на Kaufland обаче са вече тук, за да улеснят всяка домакиня в подготовката за най-светлите празници.

Празниците започват с празничната брошура

Добрата трапеза е резултат на добра предварителна подготовка. Затова и ние започнахме планирането на празничното меню с обстойно проучване на коледното издание на брошурата на Kaufland. Специалната брошура излезе на 28 ноември има валидност четири седмици и намаления до - 50%. В нея има голямо разнообразие от храни и напитки, празнични подаръчни комплекти и красива декорация за дома. Брошурата можете да разгледате както в хартиен вариант, така и онлайн или в мобилното приложение.

Традиционно меню за Бъдни вечер

Постни сарми, пълнени чушки, домашна питка. Всяко едно от ястията, без които Бъдни вечер няма да е истински празник, можем да намерим в Kaufland както под формата на пресни и качествени продукти, които сами да приготвим, така и в готов вид. От нас зависи колко време и енергия можем да вложим в приготовлението. Ако имаме нужда да си припомним някоя рецепта, на един клик разстояние в сайта на веригата има цял набор от специални идеи и предложения.

Вкусна трапеза за Коледа

Казват, че Коледа е за семейството. И за най-близките приятели. И за най-любимите храни, бихме добавили ние и с нескрито вълнение Започваме да планираме коледния обяд. Изборът и разнообразието на месни храни и деликатеси в Kaufland е даже малко по-голям от Коледния пост - от любимите и предпочитани български традиционни продукти като пастърма, луканка, филе "Елена", през нашумелите напоследък вкусове като фует, хамон, до цяла патица, пъдпъдък, заек, говежди бургер... Каквато и коледна тема да изберем, ще можем да се подготвим бързо и лесно, само с едно ходене до магазина.

Празнично разнообразие в почивните дни

Празничният коледен сезон започва още от края на ноември. Поредица от имени дни предполагат поредица от още по-дълги трапези. Ако и вие сте именик, на когото са дошли неочаквани гости, помнете, че можете да разчитате на вкусните, качествени и лесни за приготвяне продукти от собствените местни марки на Kaufland - "Брей!" и "Шеф месар". Кебапчета, кюфтенца, наденички, пилешки бутчета, телешки или свински пържолки изборът е голям, вкусът - запомнящ се, а усилието минимално.

Сладко разнообразие на сладки цени

Какво са празници без нещо сладичко? Ако сте в търсене на най-вкусната и ароматна тиква за най-вкусния и ароматен тиквеник, сектор "Плодове и зеленчуци" в Kaufland ви очаква. Очакват ви и най-вкусните кори за баница "Брей!", които ще превърнат усилията ви в шедьовър. Ако пък не сте по готвенето, можете да си купите прясно изпечена по традиционна рецепта баница с тиква "Брей!" от пекарната на всеки един от магазините на веригата.

Подаръци с кауза

Тази година можете да направите двоен детски коледен подарък! Със закупуването на всяка детска играчка от собствената марка Kidland, Kaufland ще дари 30 стотинки за топъл обяд на ученици в нужда! Кампанията се реализира в подкрепа на програма "Топъл обяд" на Българския червен кръст. Общата сума, дарена от началото на съвместното сътрудничество на Kaufland България с БЧК по програмата, е над 460 хиляди лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай