Връща ли се Андреа в обятията на Кобрата

Двойката беше засечена на сладки приказки в „Арбат“

Връща ли се Андреа в обятията на Кобрата | StandartNews.com

Кубрат Пулев и Андреа въобще не са се отказали един от друг. Култовият боксьор и певицата бяха засечени на сладки приказки в руския ресторант „Арбат“.  С тях беше пиарът Наско Лазаров, а на съседната маса се оказа легендарният космонавт Георги Иванов, който празнуваше рождения ден на внука, кръстен на него.  

Всички обединиха доброто си настроение около перфектните блюда на мастър шеф Наталия Хитрина, сред които бяха салата с черен дроб от треска, сельодка с ябълки и орехи, селски рулца със сини сливи, есетра със специални подправки, а за десерт - малиново сорбе.

Големият въпрос е дали Андреа се връща в обятията на Кобрата. По всичко личи, че двамата са в прекрасни отношения и винаги има какво да си кажат. Пулев се появи и на купона за 61-ия рожден ден на Румен, бащата на Андреа. Тогава световният спортист коментира, че все така е близък с цялото семейство на изгората си – както с Румен, така и с майка й Мариела и брат й Йордан.

Като всяка кокетна госпожица, Андреа периодично пуска в социалните мрежи свои снимки с различни известни господа, но това съвсем не означава, че се е отказала окончателно от Кубрат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай