Внимание! Кои са най-опасните дни през март?

Новият месец вече идва, но освен пролет и слънце носи и проблеми

Внимание! Кои са най-опасните дни през март? | StandartNews.com

Новият месец вече идва, но освен пролет и слънце носи и проблеми. Този март може да се нарече месец на съединенията. До девет пъти ще се наблюдава опасен аспект между различни планети, седем от които ще доведат до сериозна дестабилизация на енергийната обстановка. Във всички тези дни се опитайте да бъдете по-внимателни и предпазливи, за да избегнете максимално проблемите.

Ето кои дни през март тази година могат да се считат за опасни и неблагоприятни според астролозите:

2 март – Меркурий в съвпад със Сатурн

Съвпадът е опасен аспект, който ни носи много проблеми, независимо какви планети участват в него. Меркурий и Сатурн ще успеят да намерят някакъв компромис, но денят все пак ще бъде неблагоприятен. Очакват ни липса на енергия и проблеми с мотивацията. Не очаквайте хората да бъдат честни и открити с вас в този ден. Разчитайте само на себе си, пише edna.bg.

5 март – Слънцето в съвпад с Юпитер

Вторият опасен съюз ще се случи на петия ден от месеца. Слънцето и Юпитер ще обединят усилията си, за да ни принудят да изхвърлим негативната енергия, натрупана за дълго време, в космоса. На 5 март е по-добре да изхвърлите емоциите си във фитнеса, а не на работа или у дома. Внимавайте с думите си.

6 март – Най-опасният ден през март

6-ти ден от този месец може да се счита за най-опасния. Венера ще направи своя преход в знака на Водолей, поради което ще загуби много енергия. Заедно с него ще загубим и част от силата и ентусиазма си. Този преход ще ни донесе много нови неща в различни сфери на живота. 6 март няма да бъде белязан с нищо положително.

10 март – Меркурий навлиза в Риби

Преминаването на планета в този знак ще ни донесе много проблеми, особено в деня на прехода на 10-ти. Специалистите в областта на астрологията съветват в този ден и през следващите няколко седмици да избягвате песимистични мисли и общуване с хора, които ви провокират към негативизъм. Това ще ви помогне да останете продуктивни и да не загубите късмета си. На 10 март се опитайте да не си спомняте миналото и да не се занимавате с интроспекция.

13 март – Слънцето в съвпад с Нептун

Това ще бъде ден на илюзии, лъжи, преструвки и лицемерие. Много хора ще искат да постигнат успех по всички възможни начини. За някои измамата и лъжата ще бъдат предпочитаните методи. Не се стремете да бъдете като тези хора, защото ще трябва да отговаряте за извършените действия в този ден.

21 март – Меркурий в съвпад с Юпитер

Малките и големите планети ще доведат до истински хаос в живота ни. В този ден абсолютно всичко може да се обърка. Важни срещи и дела ще се провалят, хората ще спрат да изпълняват обещанията си. Ще трябва да разчитате само на себе си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай