Вкусни и разнообразни Великденски предложения за красива трапеза

Няколко предложения, които няма да натоварят бюджета

Вкусни и разнообразни Великденски предложения за красива трапеза | StandartNews.com

Празничните дни са повод да прекараме време с близките, да се посветим на традиционни вкусове, да опитаме нови вкусотии, а често и да получим или направим изненада на хората, които обичаме. Празниците могат обаче и да бъдат причина за стрес, особено ако се окаже, че нямаме достатъчно време за подготовка или пък че бюджетът е разтегнат прекалено много. Какво ще кажете тогава тази година да се подготвим спокойно, разумно и по-отрано за Великден с няколко супер вкусни и разнообразни празнични предложения от Lidl. Те са подходящи както за символичен подарък за близките, така и за посрещане на гости или за изненади за най-малките. Добрата новина е, че те вече са налични във веригата, наред с голям брой внимателно подбрани тематични предложения с типичното за Lidl оптимално съотношение на качество - цена.

И за да не отлагаме до последния момент, а да разпределим бюджета и времето си разумно, ето няколко по-нетрадиционни вкусотии от любимите на мнозина серии Favorina и Deluxe на Lidl, които ни направиха впечатление в брошурата от 20 до 26 март и с които може да поглезим сетивата си в дните около празника.

Двата бранда се наложиха като предпочитан избор за празничната трапеза на българина в последните години. През 2022 г. бяха оценени сред собствените марки на веригата, които получиха най-много гласове в 57 продуктови категории в независимите проучвания “QUDAL – QUality meDAL”, проведени от международната асоциация за сертифициране ICERTIAS, базирана в Швейцария.

Плато от месни специалитети

През тази седмица в Lidl ще открием гурме плато от подбрани месни специалитети Deluxe на цена 8,49 лв. за опаковка от 120 гр., което може да бъде нашето премиум тънко нарязано мезе за великденската трапеза. Важно е да знаете, че 100 гр. от това специално месно предложение на Deluxe се произвеждат от 145 гр. свинско месо.

Селекция пастети

В дните около светлия християнски празник може да разнообразим  менюто с подбрана селекция от висококачествени пастети, които са супер подходящи за плато с разядки за посрещане на гости, например. През тази седмица в Lidl на цена 11,99 лв. за опаковка от 6 броя по 90 гр. ни очаква пакет деликатесни пастети със стафиди, с пуешко месо и кестени, с еленско месо и коняк, с пуешко месо и смокини, с червени чушки и зелени маслини и с бели летни трюфели.

Тортелони

Тези толкова вкусни и лесни за приготвяне тортелони могат да бъдат страхотно предложение към някои от традиционните великденски ястия или да разнообразят постното ни меню преди празника. Отново с марката Deluxe и в опаковка от 250 гр. може да ги открием на цена 3,49 лв. отново във всички магазини на Lidl в цялата страна.

Шоколадови близалки

Покрай светлите християнски празници може да зарадваме всички малчугани с шарените, вкусни и разнообразни шоколадови близалки с марката Favorina без да товарим бюджета си. Цветното и забавно предложение е страхотно решение и за все по-популярните игри за търсачи на съкровища. Само за 3,29 лв. за опаковка от 150 гр. можем да ангажираме цял отбор енергични деца в надпревара за откриване на най-много шоколадови близалки! Трябва да отбележим, че използваното какао във всички шоколадови предложения с марката Favorina е 100% Fairtade.

Козуначен сладкиш

Ако тази година искаме да си спестим приготвянето на традиционния домашен козунак или пък да се разнообразим то може да сложим на трапезата невероятно вкусeн козуначен сладкиш по специална италианска рецепта на любимата марка Favorina. С пълнеж от крем Шантили и поръска от шоколад това подбрано великденско печиво е на цена 16,99 лв. за разфасовка от 750 гр.

Това са само част от всички над 350 празнични предложения по случай Великден, които ще открием през тази и следващите 3 седмици в брошурата на Lidl. Първите бои за яйца също са вече по рафтовете в магазините, така че сега е моментът да започнем отрано великденския пазар, за да си спестим време и стрес и спокойно да се подготвим за отбелязването на едни от най-светлите християнски дни през годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай