Вкусна погача за новата внучка на Доган

Това е второ дете за Демир Доган и Памела Жейнова

Вкусна погача за новата внучка на Доган | StandartNews.com

Демир Доган и възлюбената му Памела Жейнова спретнаха пищна погача за дъщеричката си Ноел. Щастливата майка сподели кадри в социалните мрежи от празненството. От снимките не става ясно обаче, дали почетният председател на ДПС Ахмед Доган е изпуснал семейното събитие или той просто не е искал да се показва пред камерата, тъй като не присъства на фотосите. 

Този ритуал е свързан с официалното представяне на новороденото пред роднини и приятели и с предричане на неговия бъдещ живот. Обичаят повелява край трапезата да се съберат само жени, които носят подаръци за бебето и сладки храни за майката, за да е сладка кърмата й и също така да е сладък и животът на детето й. Този път обаче традицията бе нарушена, тъй като на луксозното парти присъстваха както таткото Демир, така и дядото на Ноел по майчина линия - футболният мениджър Николай Жейнов.

Новината за наследницата на семейство Доган дойде на 10 март, а бебето се роди с мерки 2,650 кг и ръст 49 см. Синът на почетния председател на ДПС - Демир и Памела са горди родители и на момченце, което носи името Адмир. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай