Виталий Кличко на ринга с Емил Кошлуков

Гостуването на Сергей Станишев ще нажежи ефира

Виталий Кличко на ринга с Емил Кошлуков | StandartNews.com

София. Ексклузивно интервю със световния шампион по бокс и лидер на политическата формация УДАР Украински демократичен алианс за реформи (УДАР) Виталий Кличко ще видят тази зрителите на ТВ7. Ударният първи за 2013-та брой на публицистичното предаване "Факторът Кошлуков" започва точно в 9 часа. Украинската легенда Кличко ще разкрие своите планове извън спорта и това какво му коства борбата на политическия ринг. Пред водещия той споделя интересни подробности около това с кого би се коалирал, какво е мнението му за изминалите избори, би ли работил с блока на Юлия Тимошенко и страхува ли се от репресии. Легендарният боксьор не подминава и темата за предстоящ сблъсък между брат му Владимир Кличко и българския шампион Кубрат Пулев.

"Факторът Кошлуков" ще нажежи ефира и с гостуването на лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев. Какви са прогнозите му за предстоящите избори и какво ще разкрие за политическите си опоненти ще стане ясно по време на предаването.

На кръглата маса до водещия ще седнат и евродепутатите Илияна Йотова и Андрей Ковачев. Представителите на БСП и ГЕРБ ще сблъскат своите позиции относно бъдещето на страната и това какви са моментните ни позиции в Брюксел.

От изпълнителния директор на TV7 и стартиращия скоро News7 Николай Бареков зрителите ще научат интересни подробности около бъдещите проекти и предстоящите за 2013-а изненади.

В рубрика "Преди банята" Ники Александров ще въведе аудиторията в новостите, които предстоят в спортния календар и как ще бъдат отразени те в седмичното спортно шоу на ТВ7 "Пред банята", което вече е цели два часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай