Вики: След Евровизия загубих много приятели

Имам проекти и се надявам до края на януари да се случат, сподели певицата

Вики: След Евровизия загубих много приятели | StandartNews.com

След тримесечно залагане, ожесточени спорове и големи изненади, вече е ясен победителят в третия сезон на „Маскираният певец“. Това е Виктория Георгиева, която само минути след голямата победа се срещна с Мариян Станков Мон Дьо зад кулисите на шоуто.

„Не го очаквах и до последно си казвах: „Дано да съм аз и да ми донесе такава радост този финал“. Когато си на крачка от победата, искаш и да победиш. През цялото време се чудех как нито един път не отидох на елиминация, но може би в моята глава имах добре изградена стратегия за песните и за представянето на образа “, споделя емоциите си Виктория, която достигна до финала без нито една загуба.

„Единствено майка ми се усъмни в началото, която бе убедена, че съм аз, но повечето мои приятели коментираха, а аз стоях край тях и ги слушах. Чудеха се коя е тази Госпожица, а една моя приятелка дори си беше водила записки и само за нея е нямала предположения. Много съм благодарна на екипа, с който заедно го направихме това“,  разказва певицата как успя да прикрие гласа си и да заблуди панела и аудиторията толкова дълго време.

„Споделих на най-близките си хора, тъй като исках да ги радвам, тъй като те си чакаха съботата и го изживявахме заедно. Само на сестра ми бях казала, тъй като тя живее в Норвегия и нямаше да го гледа ако не и бях споделила. Баща ми е мълчалив и разбрах, че на последните изпълнения е плакал. Той така си преживява нещата. С него си приличаме и сме по-обрани, но преживяваме всичко много силно.“

Семейството на Виктория преминава през много тежък момент, заради сериозното заболяване на баща й. Продължават да се борят, не губят надежда и се надяват нещата да се преобърнат. Ще опитат лечение в чужбина и ще направят всичко възможно да подобрят състоянието му.

„Трудна година бе, тъй като доста хора, на които съм вярвала, ме изоставиха след Евровизия. Знам, че това се случва, но е трудно за преживяване, тъй като много си вярвал на някой, а той те е разочаровал. Преживява се. Не разбрах какво не успяха да преживеят, но след лятото започнаха да окапват приятелите ми един по един. Има неизказани неща и доста въпроси без отговори. Мислех си, че 2020 е трудна година, но 2021 я би по всички параграфи. Не завършва добре. Вътрешно се надявах да спечеля. Това е вид подарък за Коледа за мен. Приемам го като такъв, прегръщам си го и се радвам, че зрителите го усетиха по този начин и без да знаят, че съм аз гласуваха за мен“, признава младата изпълнителка.

„Направих си равносметка от къде съм тръгнала, какво съм постигнала, в моменти как съм се държала, къде са ми грешките и съм си взела поука. Не трябва да вярвам толкова много на хората. По принцип не съм наивна, но става дума за приятели от дълги години, които не смяташ, че точно те ще те оставят. По-скоро съм склонна да вярвам, че някой, който познавам от два-три месеца би се отдръпнал. Това е живота, затваряме врати, после пак ги отваряме. Надявам се с тези хора да се намерим отново и да продължим на чисто“, коментира Виктория, чувството да е отново на върха след триумфалната нощ и голямата победа в мистериозното шоу.

„Имах трудни моменти, но те не са свързани с шоуто, а са по-скоро лични и емоционални, особено когато съм си стояла в кабинката преди да изляза на сцената. Имаше два или три момента, в които много съм плакала преди да изляза на сцената и никой не знае за това. Преживяла съм нещо и зад маската, човекът е тъжен. Но нямаш избор и се правиш на Госпожицата. Не бих казала, че е по-лесно да си в маската на друг, но е по-интересно. В началото ми беше трудно, но после свикнах и нямах търпение всяка събота да дойде този момент. Госпожицата е контрапункт на сценичния ми образ и в началото ми беше странно, но после анализирайки предаването си казах, че е по-добре да си някой, който не си, за да не те познаят хората. В кабинка № 7 съм без маска, но когато трябва да изляза до тоалетна или нещо друго си слагаме шлем ръкавици и суитчър, на който пише „Не говори с мен“. Беше ми скучно тук сама, защото никой не можеше да си контактува с мен. Говорих си по телефона, но се опитвам да се радвам на други неща освен на телефона", разказва и показва мястото, в което през последните три месеца всяка събота певицата се е подготвяла да влезе в костюма на Госпожицата Виктория.

„Пожелавам си спокойствие и много здраве. Това ми липсваше през настоящата година и осъзнавам, че колкото и млад да е човек, това е най-важното. Нека следващата година да е по-балансирана. Имам проекти и се надявам до края на януари да се случат.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай