Веселин Маринов призна! Кой е ужасът в живота му

И с какво е свмързано кошмарното усещане

Веселин Маринов призна! Кой е ужасът в живота му | StandartNews.com

Признание за много тежък момент от живота на наша естрадна легенда.

Веселин Маринов призна пред Гала, че в момента се чувства най-щастлив в любовта, но намери и сили да се върне към кошмарен момент, през който е преминал.

Известният певец направи признание, че сегашната му любима е жената на неговия живот, след като водещата на „На кафе“ го попита лесен ли е за обичане.  

„Сега съм с жената на моя живот, но преди съм имал раздели в  любовта и винаги съм смятал, че съм бил правия и че нямаме просто път повече заедно. В момента се чувствам много добре и щастлив, и за моята жена съм лесен за обичане“, каза за Нова Тв Маринов.

Впоследствие любимецът на много българи се върна назад във времето към първия си „Златен орфей“, с който спечели Гран при.

Веско обаче определя периода преди международния фестивал за поп музика като най-тежкия за него и благодари на съдбата, че „Златният орфей“ му отваря отново всички врати.

По онова време той дълго отсъства от България, тъй като пее в Германия и немскоговорящи страни и дори издава два албума.

Радва се на успешни професионални периоди и въпреки че по-късно има и застой, свиква да работи и се чувства прекрасно.

Точно тогава обаче го сполетява здравословен проблем със зъб.

Тъй като работи в немски клуб на Канарските острови, певецът решава да не ходи веднага на зъболекар, а да отиде на преглед, след като се прибере два месеца по-късно в България.

Плановете му обаче претърпяват провал, тъй като възникват усложнения и се налага да претърпи операция през януари 1994 година.

Хирургическата интервенция била толкова тежка, че за малко не се стига до менингит.

Получих деформация на цялото си лице. Майка идваше да ме види и ме подминаваше, без да помиси, че аз съм. До тази деформация се стигна след възпаление на всички нерви, спомния си Маринов.

Тогава той взема решение да се завърне окончателно в България и го прави благодарение на спестените си пари.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай