Утре без вода в София - вижте къде

Утре без вода в София - вижте къде  | StandartNews.com

На 17 август 2016 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Сливница" район „Люлин" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

бул. „Сливница" от ул. 722 до ул. „Околовръстен път"
Съюз на слепите в България „Успех"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница"№138.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 17 август 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Константин Величков" Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Галичник" от ул. „Цар Иван Александър" до ул. „Цар Симеон"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Александър" ъгъла с ул. „Галичник".
На 17 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 731 кв. „Република" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Филиповци" – „Трънска махала" и ул. „Банско шосе"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Банско шосе" ъгъла с ул. 729.
На 17 август 2016 г. (сряда), във връзка с присъединяване на новоизграден уличен водопровод на ул. „Вълшебно биле" кв. „Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Родна стряха", ул. „Горски дух", ул. „Вълшебно биле"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Вълшебно биле"№4.
На 17 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Водислав" вилна зона „Малинова долина – Герена" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Водислав", ул. „Силян", ул. „Река Палакария"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Силян"№1.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай