Уилям и Кейт изненадаха всички. Направиха нещо неочаквано

светът заговори за новата им коледна картична

Уилям и Кейт изненадаха всички. Направиха нещо неочаквано | StandartNews.com

Принцът и принцесата на Уелс – Уилям и Кейт, изненадаха всички с новата си годишна коледна картичка. Семейната им снимка, направена от фотографа Джош Шинър по-рано тази година, показва двойката, позираща с трите си деца -  принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис. Но за разлика от предни години този път снимката е класическа черно-бяла. Уилям и Кейт обикновено споделят пълноцветни снимки, направени на открито.

Тазгодишната снимка е направена в Уиндзор и изглежда е заснета в студио. Петчленното семейство премести основната си резиденция от Лондон в Уиндзор миналата година.

Тази година беше важна за Уилям и Кейт, тъй като двойката продължи да се установява в своите издигнати кралски роли като принц и принцеса на Уелс. Основното място на Уилям в линията на наследяване беше подчертано в деня на коронацията на крал Чарлз, когато той коленичи пред баща си, за да отдаде почит, след като беше коронясан, предаде vesti.bg.

Принц Джордж също служи като паж на честта на дядо си по време на коронясването на 6 май в Уестминстърското абатство и влезе в историята като първият бъдещ монарх, който официално играе роля в служба по коронясването. По-късно през деня принц Уилям и принцеса Кейт се появиха с трите деца на балкона на Бъкингамския дворец, за да подкрепят краля.

Миналата година принц Уилям и принцеса Кейт изненадаха феновете с  най-обикновената си коледна картичка досега. Сладката снимка бе направена от Мат Портеъс през 2022 г. в Норфолк и показва семейството, държащо се за ръце по време на слънчева разходка. Известно е, че принцът и принцесата на Уелс прекарват училищните ваканции, уикендите и ваканциите с децата си в  Анмър Хол, техния селски дом в Норфолк, и се казва, че там Кейт се чувства най-у дома си .

На Коледа се очаква принц Уилям, принцеса Кейт, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис да излязат на традиционната си разходка до църквата в Сандрингам. Всяка Коледа кралското семейство отива в църквата "Св. Мария Магдалена" за празнична литургия, след което поздравява доброжелатели. След това се връщат обратно в Sandringham House, за да се насладят на традиционно празнично угощение с пуйка.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай