Удар за зрителите! Кои си тръгват от Би Ти Ви

Сериозна промяна от новия сезон

Удар за зрителите! Кои си тръгват от Би Ти Ви | StandartNews.com

Сериозно разместване на пластовете в родна телевизия, с което зрителите не са свикнали.

Голяма промяна очаква тези, които започват деня си с bTV през уикенда.  Стана ясно от официално съобщение на сайта на медията, че Диана Любенова, Жени Марчева и Петя Дикова няма да присъстват в новия сезон по bTV.  На тяхно място ще гледаме Бесте Сабри и Митьо Маринов.

Диана Любенова се разделя окончателно с телевизията. Тя се разделя с благодарности за дългогодишната работа. Не е ясно къде отива да работи.

Жени Марчева пък се завръща към корените си. Тя отново ще се занимава с радио, след като стартира кариерата си като журналист в „Дарик“. Този път това ще стане в станциите на bTV.

Петя Дикова успя да си издейства собствена рубрика, в която ще интервюира родни и световни звезди.  Тя ще бъде много по-малко натоварена. За разлика от водещия на „Преди обед“ Сашо Кадиев, Марчева и Любенова не получиха шанс да кажат довиждане на зрителите. Липсва коментар от тяхна страна в социалните мрежи. Способността им да измъкнат максимума от събеседниците си на живо в студиото, ще липсва на зрителите.

Липсва информация какво  се случва с Мария Цънцарова, а това означава едно – нито уволнение., нито повишение, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай