Събота,

Удар за Ергенът! Какво направи Елена

От: Редактор -
19338
Удар за Ергенът! Какво направи Елена
A
A
A

Както се казва, всичко си зависи от човека. Какво всъщност става с драмите след финала на Ергенът. 

Ако всички си мислят, Елена е изпаднала в дълбока депресия, след като Евгени предпочете друга жена пред нея, ще се излъжете. Вместо това красавицата определено дава всичко най-добро от себе си, за да накара пианистът да съжалява за избора си.

По всичко изглежда, че Елена се наслаждава активно на новата си слава, която придоби покрай участието в "Ергенът", а и на човек, който тепърва ще твори, защото е силно вдъхновена от преживяното във формата. Засега тя не е коментирала директно финала на шоуто, очевидно е, че изпитва болка заради случилото се, но и е решила да не се отпуска много много в емоциите си.

В профила си в социалните мрежи Елена пише, че се върнала към смисъла на предишната глава от живота ми – космополитност в малкия град. Тя обявява, че започва да се обгражда с нейна лична селска идилия.

"Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм в представите ни може да ни откара наистина далеч", пише тя, а публикацията й за минути натрупа хиляди лайкове.

"Добре съм, по-силна съм от преди. Най-хубавото предстои!", не пропусна да добави още красавицата към почитателите си, пише Шоу Блиц.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com