Учителка изхвърча първа от "Фермата", какво очаква оцелелите

В първите дни ще царува глад

Учителка изхвърча първа от "Фермата", какво очаква оцелелите | StandartNews.com

Учителката Милена Стефанова напусна "Фермата" след първия елиминационен дуел, който бе спечелен от Камелия Кузнецова. Какво следва за останалите участници?

В първите дни във "Фермата" ще царува глад. Единствените налични провизии са няколко бучки сирене, няколко буркана компот и съвсем малко мед за разкош. Дънна въдица – това е един от вариантите за решаване на проблема с глада. 

Всеки от участниците получава по един фенер. Той свети и така ще бъде до момента, в който всеки от тях е все още във „Фермата“. Когато някой си тръгва – фенерът му ще изгасва.

"Още на самия старт зрителите ще видят участници, поставени в най-тежки условия. Тази година се случи така, че снимахме, когато беше много студено. Така че те бяха гладни, нямаха покрив над главата си, умираха от студ и така трябваше да започнат да градят този мост между миналото и новото, което е център и на този епизод", сподели един от водещите на формата.

"На моменти е комедиен, на моменти много драматичен и е изключително емоционален през цялото време. Някои се справят, други не, но всички много се стараят" - издава продуцентът. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай