Участничка от "Ергенът" пусна тефтер с тайни от шоуто

Той е пуснат на томбола на инстаграм страницата на дамата

Участничка от "Ергенът" пусна тефтер с тайни от шоуто | StandartNews.com

Източник: Фото: bTV

Надя от "Ергенът" пусна на томбола свое тефтерче, в което си е записвала тайни и съвети за успех по време на участието си в романтичното шоу на bTV.

Една от последните останали в имението на гръцкия остров Родос е имала специална стратегия, за да стигне почти до края. Сега, след края на шоуто, Надя е решила да направи този малък наръчник публично достояние. Тайният тефтер е пуснат на томбола на инстаграм страницата на момата.  Всички, които искат да се докопат да тайните на шоуто, могат да пробват късмета си.

В томболата вече са се включили над 200 души и Надя ще избере на случаен принцип само един, който ще узнае всичко за това какво се случва зад камерите на шоуто. Освен истории, който не са станали публично достояние, в тефтера са записани и стратегии как да се стигне до финала на шоуто.

Като например: "Сформирай група около себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш заради нещо друго".

Факт е, че следвайки собствените си съвети, ергенката стигна максимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това предварително. Най-вече като внимателно е изучавала първата победителка на "Ергенът" - рускинята Виктория Капитонова. Тя често е взимала пример от нея - като поведение, но и като външен вид, което се е оказало добра тактика.

Сега Надя иска да помогне на бъдещите участнички, като им даде готово четиво със съвети. Дали тефтерът ще отиде при някоя такава мома, или просто при любопитен зрител, предстои да се разбере.

Подобен наръчник не е нещо ново. Елена от миналия сезон разказва как във версиите на "Ергенът" в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило много подробен наръчник за това как да победиш във формата. Надя обаче ще е първата, която ще го направи това за нашето шоу.

Тефтерчето изглежда като нормална тетрадка, но със сигурност освен съвети тя крие множество отговори на загадки.

В малкото розово дневниче вероятно са споменати и обяснени всички неща, за които се говори разгорещено в този сезон на риалитито. Последната драма, например, е дали е имало секс между студентката Валерия и Алек, докато са се натискали страстно в морето след романтична среща на плажа.

"Алек ме съблече само с погледа си и ми натисна всички бутони", беше се развълнувала Валерия. Двамата се разголиха, след което влязоха във водата.

"Валерия заслужава да изпита обич, която не е могла преди" коментира Ергенът. Когато Валерия се завърна в имението, разказа на останалите дами какво се е случило между нея и Алек, като загатна, че всъщност са правили секс.

"Не отричам, че може да е имало проникване, докато се натискахме", разтърси публиката моделката. Ергенките останаха в шок, като дори Магдалена и Надежда, които са основни фаворити за спечелване на предаването, се хванаха за главите.

Самата Надя пък е споделяла в предаването, че двамата с Алек не са го правили, а Валерия е излъгала, за да има надмощие над останалите. Какво точно се е случило в морето, вероятно е записано в дневника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай