Убийцата на Бекир му била сексробиня

Убийцата на Бекир му била сексробиня | StandartNews.com

В Жинзифово разказват, че Бекир за своите 20 г. три пъти се е разминавал на косъм със смъртта. Първо, когато бил на 1-2 г., после - когато станал на 5, го ударила кола и бил в кома 19 дни. След оздравяването му самите лекари споделяли, че оживяването ме се дължи на някакво чудо. Преди година и половина младежът катастрофирал с "Опел Астра" в Кърджали и пак се отървал на косъм от смъртта.

19-годишната Гьокчан си призна, че го пробола с нож в сърцето

"Щастлива съм от деня, в който избрах да съм далеч от грешните хора" - това е последното нещо, което 19-годишната Гьокчан Фахри написала във Фейсбук на 13 май - преди белезниците да щракнат около китките й. Девойката прободе с нож в сърцето бившето си гадже - 20-годишния Бекир Рамадан, на 11 май вечерта край село Широко поле. Според основната версия в последните години Гьокчан била сексробиня на убитото момче. Бекир я шантажирал с еротични снимки или компрометиращ запис. И въпреки че скъсали преди 2 г., а през това време той имал друго гадже от Хасковско, я принуждавал да са интимни. "Много пъти е искал секс от мен, като казваше, че ако му откажа, ще пусне снимките в интернет", изплакала пред полицаите девойката, пише сайтът www.24rodopi.com. Криминалистите в Кърджали стигнаха до нея за по-малко от 24 часа. Гьокчан бе задържана в сряда след обяд с прокурорско постановление за 72 часа, след като Окръжна прокуратура-Кърджали я привлече като обвиняема по чл. 115 от НК за умишлено убийство на 20-годишния мъж.

"В мен живееше един добър човек, но вече го няма - умря, убиха го!", изповядала се е във Фейсбук Гьокчан часове преди да прониже Бекир в сърцето. И още - "Очакването ми от бъдещето е да не се срещам повече с хора от миналото!" и "Не можеш да изплашиш жена, тъмна като нощта, с мрак", написала 19-годишната девойка, преди да се превърне в убийца.
Момичето си е признало всичко пред разследващите след 1 час разпити. И предстои Окръжна прокуратура-Кърджали да поиска постоянна мярка "задържане под стража" за девойката, гласи официалното съобщение на полицията. Пред разследващите Гьокчан обяснила, че от няколко дни била силно притеснена заради шантажа. Освен това, според профила й във Фейсбук

от 17 март 2015 г. имала нов приятел

Но това не умилостивило Бекир. И според запознати във фаталната вечер той отново повикал "робинята си", за да правят секс в гората. От сайта 24rodopi.com дори твърдят, че Бекир имал газов пистолет в колата - и освен с еротичните снимки, може да я е заплашил и с него.

Преди да привика Гьокчан в понеделник следобед, младият мъж изкарал нощна смяна на бензиностанция "Али Транс" край село Мъдрец. Но не се прибрал в дома си в Жинзифово, а отишъл с колата в Кърджали. Срещнал се с приятели, пили кафе и казал, че се прибира да поспи, защото бил изморен. Но вместо към вкъщи, поел към гората кран Широко поле.
И досега буди недоумение сред разследващите как крехката Гьокчан е успяла да го прободе в сърцето. След убийството девойката тръгнала към разклона за Широко поле. Позвънила на таксиметрова фирма и поръчала такси, твърди 24rodopi.com. Водачът на жълтата кола забелязал млада жена да ръкомаха на около 3 км преди Жинзифово. Спрял и й обяснил, че отива на адрес в селото. "Аз поръчах таксито, друга кола ме докара дотук", казала тя и се качила в таксито и отпътувала за Кърджали. Там Гьокчан наела друго такси за родното си Панчево. На сутринта излъгала баща си, че ще ходи на зъболекар и тръгнала пак за областния град. Стигайки в Кърджали,

изхвърлила ножа, телефона и батерията

му в три различни контейнера според 24rodopi.com.
Майката на прободения Бекир - Севдие, пък имала нещастието да открие мъртвия си син в гората. След като не се прибрал в понеделник вечер и във вторник, а GSM-ът му бил изключен, Рамаданови сериозно се притеснили. На 12 май жена от Жинзифово, която пътувала с автобус, видяла колата и съобщила на майката Севдие. Разтревожена, тя помолила познат да отидат на мястото и така открили трупа.

Гьокчан била ученичка в елитното кърджалийско СОУ "Отец Паисий" и никой от познатите й не вярва, че е способна да посегне на Бекир. "Момичето е много нежно, как ще извърши такова убийство?!", чудят се познатите й. След като завършила, била безработна за кратко, но от известно време е на работа в цех в индустриалната зона на Кърджали. От училището не си спомнят да е проявявала агресия, преподавателите също не могат да приемат, че е извършила убийството.
Бекир също има добра слава и

не прилича на закоравял насилник

От края на миналата година 20-годишният мъж работел на бензиностанция в село Мъдрец на пътя между Кърджали и Хасково. Родителите му се занимавали с животновъдство. Преди година бил при брат си в Дания, но се върнал. Хората от Жинзифово коментират, че бил добро момче, името му не е замесвано в скандали и хулигански прояви. "Синът ми е студент в Шумен, като си идва по празниците и ваканциите е излизал понякога с Бекир, срещаха се, знаех, че работи на бензиностанция "Али транс" край селото", сподели жена от село Мъдрец. Обясни, че всички са потресени от кървавата драма и че не са чули убитото момче да е участвало в скандали, да пие, да употребява дрога или да посяга на момичета.

В родното Панчево дори я бранят, че наръгала душманина си неволно. Искала само да го сплаши с ножа, но той се обърнал рязко към нея и острието попаднало между ребрата му. След удара Бекир успял да се измъкне от автомобила и паднал на около метър и половина от него, където починал минути по-късно от загуба на кръв, твърдят в Панчево.
В Жинфизово пък бранят момчето си и разказват, че в 7-и клас Гьокчан имал проблеми с полицията заради притежание на нож, пише 24rodopi.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай