Тя е очарователна още като дете. Познахте ли я?

Това е една от най-красивите жени в България

Тя е очарователна още като дете. Познахте ли я? | StandartNews.com

Познахте ли кое е това невероятно красиво момиченце? Днес е една от най-харесваните жени, която се появява на малкия екран, пише БЛИЦ.

Дългокраката мацка публикува тази снимка от детските си години и за няколко минути събра хиляди лайкове и коментари. Някои веднага я разпознаха, докато на други им трябваше подсказка.

Това е Натали Трифонова, която е родена във Велико Търново, но от малка живее в София. Потомка е на докторска фамилия, затова всички очаквали от нея да стане лекар. Завършва 133 СОУ "А. С. Пушкин", а след това продължава образованието си в УНСС със специалност "Бизнес информатика". В телевизията попада изненадващо, след кастинг.

Четири години е част от екипа на ТВ7. Започва като водеща на прогнозата за времето, а по-късно води две предавания. Първо "Градът", а после и "Аз обичам новини" - шоу за музика, кино, изкуство и култура.

От bTV я забелязват и през 2016 г. я канят да заеме мястото на синоптичката Станислава Цалова, която по онова време била в отпуск по майчинство. От 2019 г. журналистката е сред водещите на авторските предавания "За града" и "Важното, казано на глас" в ефира на bTV Radio.

От прогнозите за времето прескача на по-сериозен терен – предаването за светски новини и шоубизнес COOLt и новото предаване за геймъри в ефира на телевизията – "Геймър". Блондинката с дълги крака смята, че една жена привлича и впечатлява най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото й да й се случва, се стреми да преминава с усмивка

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай