Туристи на опашка за атракциони по морето

Туристи на опашка за атракциони по морето | StandartNews.com

Туристи на опашка за "луда акула" в Слънчев бряг 15 лева е разходката с банан, 20 лева за "летяща риба"

Бургас. Водните атракции в Слънчев бряг отново са номер 1 в разгара на сезона. Чужди туристи се редят на опашка за най-новия атракцион "луда акула" на южния плаж в курорта. "Забавлението е много екстремно и трудно може да се опише с думи. Човек просто трябва да го опита", казват от плажа.

10-минутен екшън в компанията на "лудата акула" струва 20 лева.

Другият любим на туристите атракцион е така наречената летяща риба, която е със същата цена, но забавлението продължава 15 минути. 

Върху рибата могат да се качат максимум трима души, които буквално летят по вълните с 20 мили в час. Атракционът се тегли от моторница и прави няколко излитания и приводнявания.

Летовниците на южния плаж в Слънчев бряг могат да избират още между традиционния банан, който струва 15 лева за 10 минути, и още десетина екстремни забавления като летящи фотьойли и стинг грей.

Сред най-скъпите, но и най-търсени удоволствия в курорта този сезон отново е парасейлингът. Полетът с парашут над вълните струва 60 лева, а приключението продължава 12 минути. Когато се предплати за двама, летовниците ползват 20 % отстъпка, а за трима пакетът спада с 30 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай