Целият свят вторачен в коремчето на Кейт! Сензация от Острова

Разкрития за отношенията в кралското семейство

Целият свят вторачен в коремчето на Кейт! Сензация от Острова | StandartNews.com

Целият свят прикова поглед в коремчето на Кейт Мидълтън, след като сензационна новина от Острова разтърси Великобритания. Все повече из медиите се говори, че принцесата отново е бременна.

Ако това е вярно, Кей и престолонаследника принц Уилям ще имат четвърто дете. Те вече се радват на 9-годишния принц Джордж, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишния принц Луи, писа БЛИЦ.

Много кралски коментатори са убедени, че принц Уилям и принцеса Кейт ще имат четвърто дете, но кралският редактор на ITV News Крис Шип не е толкова сигурен.

Не само това – той извади повече от сензационна новина, свързана с евентуалното четвърто дете на принца и принцесата на Уелс.

Шип се забавлява със спекулациите, но също така твърди, че принцът и принцесата на Уелс може да се откажат от четвърто дете не толкова по лични, колкото по екологични причини - и определено има право.

„Наскоро бях в родилното отделение с Кейт, в една болница, и още преди да се появя там, си помислих: „О, Кейт ще види бебета и може би ще се замисли върху това да има четвърто дете“, каза Шип в Sky News Australia.

„Знаете ли, напълно е възможно, разбира се, тя да има четвърто, макар че нека не забравяме, че Уилям и Кейт вече са на четиридесет години“, продължи Шип.

„Мисля, че те са приключили с три, това е моята лична прогноза, макар че това зависи изцяло от тях. Ако искат да имат четвърто, те ще го направят“, допълни той.

Шип продължи да обяснява, че раждането на четири деца може да бъде вредно за околната среда (заради емисиите на CO2), което е много актуален проблем за принц Уилям, който през последните години превърна обръщането на климатичната криза в своя лична мисия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай