Вторник,

Травми или грим? Ответен удар от Диана Димитрова

От: Агенция Стандарт -
1267
Травми или грим? Ответен удар от Диана Димитрова
A
A
A

Диана Димитрова отвърна на думите на колежката й Луиза Григорова-Макариев. Тя по-рано се обяви в подкрепа на Юлиан Вергов и обвини Димитрова в лъжи и ПР. 

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът трещи! Колежка на Диана Димитрова я съсипа с тези думи

Ето какво написа Диана в нов пост, публикувайки и снимка, която по нейни думи е част от Съдебно медицинска експертна справка:

По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.

Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА'', пише в преписката.

Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.

Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com