Трагичната съдба на един Супермен

Американският актьор Кристофър Денис бе намерен мъртъв в контейнер за боклук. 20 г. в костюма на Супермен забавлява туристите и минувачите на Алеята на славата

Трагичната съдба на един Супермен | StandartNews.com

Американският актьор Кристофър Денис бе намерен мъртъв в контейнер за боклук в Сан Фернандо, близо до Лос Анджелис, пише американският портал Ти Ем Зи. Кристофър работи като уличен актьор повече от 20 години, играейки Супермен на булевард "Холивуд" и снимайки се с туристи. Той бе прочут заради голямата си прилика с актьора Кристофър Рийв, който изигра легендарния Супермен.

Кристофър се оттегля от актьорската професия преди много време и повече от 20 години в костюма на Супермен забавлява туристите и минувачите на Алеята на славата. Той е и режисьор на документални филми и е един от основните участници във филма от 2007 г. "Изповедта на супергероя".

Полицията съобщи, че е започнало разследване, за да се разбере какво се е случило.

Животът не е благосклонен към Кристофър Денис. Докато беше известен като Супермен от Алеята на славата, той претърпя грабеж и нападение, причинили му сериозни наранявания, които го правят неспособен за работа. През последните години той беше бездомник и животът му завърши трагично. Полицията съобщи, че той вероятно е претърсвал контейнера за по-топли дрехи.

"Докато бях без дом, един от нас, бездомниците, ме преби, открадна дрехите ми и ме остави да умра. Чувствах се мъртъв, без работа, загубих достойнството и гордостта си. Следващото нещо, което направих, беше да прося на улицата. Трябваше да правя нещо", разказва Денис пред „Гардиън“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай