Топ ясновидка: 2014 г. - Тържествуват добро и справедливост

Башар ал Асад и ислямистите изчезват, трета световна война няма да има

Топ ясновидка: 2014 г. - Тържествуват добро и справедливост | StandartNews.com

През 2014 г. картата на света ще се промени, но трета световна война няма да има. Новата година ще бъде белязана с увеличение на броя на земетресенията, ураганите, цунамитата и изригвания на вулканите по целия свят. Такава прогноза направи известната египетска ясновидка и астролог Джой Айяд. Името й стана широко известно в Египет, след като тя първа предсказа оставката на президента Хосни Мубарак и краткото управление на президента ислямист Мохамед Морси. Тя също съобщи, че в Кайро ще вали сняг, посочва Блиц.

Айяд предсказва, че в света климатичните промени ще продължат, в Египет отново ще вали сняг, а в моретата са възможни корабокрушения. По думите й от удара на природни стихии в значителна степен ще пострада американският континент. Освен това в САЩ, както и във Франция, годината ще премине под знака на демонстрациите и протестите.

Що се отнася до политическата ситуация в света, то по думите на Джой Айяд са възможни кардинални промени в отделни страни, но глобален военен конфликт няма да има, съобщава ИТАР-ТАСС.
Според нея сирийският президент Башар Асад ще напусне политическата арена, но по собствена воля, и ще предаде властта в страната на нов президент в резултат на избори. Тя също разказа, че в Сирия ще настъпи относително спокойствие.

Нов президент ще има и Египет. Но по думите на Джой това няма да е генерал Абдел Фатах ас Сиси, както искат мнозина. "Името му започва с Ахмед, останалото засега е скрито", добавя тя. Ислямистите постепенно ще напуснат сцената. "В Тунис властта ще се смени. Там, както и в Либия, ислямистите ще паднат от власт и постепенно ще изчезнат от целия свят", казва Айяд.

Що се отнася до Русия, то според Айяд "гласът на страната ще звучи все по-гръмко и гръмко на световната арена". Именно Русия може да стане инициатор на създаването на нова независима валута, прогнозира астроложката.
Като цяло по думите на Джой Айяд в света настъпва ерата на доброто и справедливостта. "Древните книги, в които в закодиран вид се описват всичките случващи се сега събития, говорят за това, че на злото, корупцията и несправедливостта много скоро ще им дойде краят. Настъпването на ерата на всеобщото благоденствие е свързано с много скорошната поява на имам Махди (според ислямските вярвания и Корана изчезналият през IX век имам ще се върне и ще донесе на Земята мир и правосъдие), с чието завръщане се свързва и появата на месията", пояснява ясновидката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай