Тони Димитрова дръпна очи и уплътни устни

Поп звездата е предприела и поредната драконовска диета

Тони Димитрова дръпна очи и уплътни устни | StandartNews.com

Тони Димитрова е предприела акция за подобряване на визията си. Поп звездата е уплътнила устните си, а корекция около очите й създава илюзията, че те стоят „дръпнати“. В горната си част лицето на певицата е придобила така модерното „котешко“ излъчване, познато от снимките на Дарина Павлова, например.

Тони се е подложила и на поредната драконовска диета, която по време на пандемията съчетава с ходене пеша поне 15 километра на ден. Изпълнителката на „Ах, морето“ от години е сред най-категоричните последователки на д-р Емилова и редовно остава на чайове, фрешове, плодове и зеленчуци.

Всичко това обаче не е заради мъж. Бургаската поп прима не крие, че е много далеч от идеята да се влюби отново. Последната й връзка с музиканта Иван Ченов завърши неприятно и драматично, а точно сега на Димитрова хич не й е до романси – преди броени дни почина брат й Йордан, а баща им е в хоспис с деменция. Тони ходела всеки ден при него, но той не познавал нито нея, нито дъщеря й Маги, разкри самата певица в студиото на Люба Пашова в БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай