Том Круз и Траволта имали любов

Том Круз и Траволта имали любов | StandartNews.com

Шокираща новина по адрес на Том Круз и Джон Траволта се появи зад океана. Двамата актьори имали гей афера от преди 30 години, твърди анонимен източник. И добавя, че Траволта буквално полудял по Круз, когато го срещнал на снимачната площадка на филма "Рискован бизнес".

За Траволта отдавна се говори, че залита по собствения си пол, но е мистерия как Том Круз се е поддал на подобна авантюра. "И двамата бяха много млади, в най-бурните си и експериментаторски години", внася яснота близкият до актьорите. Джон и Том обаче направили всичко възможно да не се разчуе за станалото, защото тъкмо тогава кариерите им се развивали с голяма скорост.

Междувременно стана ясно, че Круз отново изпълнява сам каскадите в най-новата част от поредицата "Мисията невъзможна" - "Престъпна нация". Пред Итън Хънт и екипа му стои най-невъзможната досега задача - да изкоренят Синдиката, международна престъпна организация, която по нищо не отстъпва на Отряда на Агенцията за невъзможни мисии. Правителството обаче е вдигнало мерника на Итън и хората му - създавали повече хаос, отколкото спирали престъпления. Така че Хънт ще трябва да се изправи срещу врагове отвътре и отвън - заплахата от Синдиката е прекалено голяма и той трябва да бъде спрян, докато бяга от собственото си правителство, което иска да го "приспи" като агент.

Новата дама е Ребека Фъргюсън, която блесна в "Херкулес" с Дуейн Скалата Джонсън и историческия сериал "Бялата кралица" като британската кралица Елизабет I. До Том Круз застават още Джереми Ренър, когото още в края на април ще гледаме в "Отмъстителите: Ерата на Ултрон", и Саймън Пег. Алек Болдуин пък е влиятелен гадняр от Вашингтон, който пледира за "затварянето" Агенцията на Итън. И ако досега Том висеше от скали, тичаше по външната страна на "Бурж ал-Араб" и караше мотори с невъобразима скорост, сега той ще се качи в самолет в движение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай