Тежки травми в "Сървайвър"

Тежки травми в "Сървайвър" | StandartNews.com

Парамедиците спасявали с противоотрова ухапвания от скорпиони

В камбоджанския "Сървайвър" са се случили инциденти, които само заради късмет и навременна намеса на лекари не са довели участниците до фатален изход, твърди ПИК. Двама от приключенците са били нахапани тежко от опасни скорпиони.

Парамедиците се намесили в последния момент и ги спасили с противоотрова. При едно от изпитанията хубавицата Силвия Радулова пък паднала по ужасяващ начин и си счупила крака, подобно на Ивайла Бакалова, която претърпя инцидент в "Къртицата". Всеки от участниците, изживял такива травми, получил обещано обезщетение от продуцентите. Янита Янчева пък, която вече напусна шоуто, призна пред Би Ти Ви, че преди да влезе в него, е преборила рака. 26-годишната варненка разкри: "За себе си победих. Преди да замина, ми поставиха диагноза, която определено ме разконцентрира - рак на шийката на матката. Вече нямам този проблем и никога не съм го крила. Разбрах за него по време на медицинските прегледи за шоуто. За мен "Сървайвър" е нещо велико и реших, че трябва да изиграя тази игра."

Въпреки че е отракан авантюрист, самият Владо Карамазов също не се размина без последствия. Преди време той разказа, че припаднал заради обезводняване - всеки час, в който човек пропуска да пие вода в Камбоджа, може да бъде фатален. Този сезон на риалитито е бил най-трудният и драматичният, твърдят от няколко седмици участниците в него, а кои са били най-инфарктните ситуации предстои да видим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай