Тайните на 43-годишна, която изглежда на 19

Здравословният начин на живот и желанието да си в крак с времето е ключ към „вечна“ младост

Тайните на 43-годишна, която изглежда на 19 | StandartNews.com

Жителка на САЩ, която мнозина приемат за сестра на собствения й син, сподели тайната на нейната неувяхваща си красота, пише Daily Mail.

43-годишната Марсела Иглесиас от американския щат Калифорния често е бъркана със сестрата на 19-годишния си син Родриго. „Непознатите в магазините и по улиците не вярват, че съм му майка“, казва жената. Тя призна, че е доволна да чува многобройни комплименти от непознати и казва, че изглежда млада благодарение на козметиката.

За първи път Иглесиас се регистрира за процедури на 30-годишна възраст. След това тя преминава курс на лечение със стволови клетки, за да се отърве от мастните натрупвания по корема и краката си. Всяка година харчи хиляди долари за лифтинг на лицето, ботокс на устните и скулите. За да изглежда не само на 19 години, но и да подобри здравето си, тя се отказва от пушенето и започва да се храни правилно.

Иглесиас често прекарва време с връстниците на сина си тийнейджър. Тя се опитва да е в крак с времето и да се облича модерно. „Разбира се, аз не съм обикновена майка. Но Родриго дори го харесва. Прекарваме много време заедно, той ми разказва за съвременната култура. Понякога ми се струва, че той ми е брат, а не син ”, признава американката.

По-рано беше съобщено за 101-годишен мъж от САЩ, който разкри тайната на своята младост. Той смята здравословния начин на живот и желанието винаги да бъде в крак с времето като ключ към своята „вечна“ младост, пише лента.ру.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай