Свиха страшен номер на Краси Радков. Изненадата

Станислава му е поискала развод

Свиха страшен номер на Краси Радков. Изненадата | StandartNews.com

Истинска семейна драма раздира живота на Краси Радков заради неочаквания за него развод със съпругата му Станислава Ганчева. Наскоро тя го сюрпризирала с новината, че иска да се разделят, съобщава вестник “Галерия”.

След цели 15 години брак това било последното нещо, което комикът очаквал да чуе от любимата си. Още повече, че нито веднъж не й е изневерил, дори в мислите си.Самият Краси Радков не спирал да търси подкрепа в колегите и приятелите си от “Шоуто на Слави” като отново и отново се питал какво е довело до тази развръзка.

“Тя беше единствената жена, моята жена. Работата, животът ми – всичко беше свързано с нея и семейството ни. Сякаш още не мога да приема истината и все си мисля, че сънувам.

Не съм очаквал подобно решение от нея”, споделял актьорът пред аверите си. Оказа се, че Станислава Ганчева поискала двамата да се разделят като причината, която изтъкнала, е прекалената ангажираност на мъжа й. Тя от години молела Краси Радков да намали постоянната си заетост – не само в шоуто, но и в участията си извън него. Той обаче работел, за да вади пари.

Най-лошото за комика в момента е това, че любимата му съпруга се утешавала в прегръдките на доста по-млад от нея и известен актьор, пише “Галерия”. Двамата се сближили след новината за развода й, а аферата им буквално съсипала Радков.

Слави Трифонов бил бесен за това, което Ганчева причинява на любимеца му и се опитвал да го разсейва по всякакъв начин. Дългия дори му забранил повече да говори с нея. И го посъветвал ако някой ден тя се върне с молба да я приеме обратно, директно да й покаже вратата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай