Стюардеси разкриха какви откачени неща искат пътниците

Например пътничка предлагала на една от стюардесите да се омъжи за сина й

Стюардеси разкриха какви откачени неща искат пътниците | StandartNews.com

Стюардеси от различни авиокомпании споделят най-странните молби на богатите и влиятелни пътници, които са срещали през цялата си кариера. Стюардеса от Qatar Airways, която предпочете анонимност, разказа как в първата си седмица на работа й се наложило да се справи с неприятен 80-годишен бизнесмен, който седял в първа класа и пиел шампанско, пише изданието Vice, цитирано от Нова телевизия.

„Най-странното беше, че той поиска да му наливам шампанско направо в устата. Бяхме научени какво да правим в такива ситуации, но поради детския ми страх от авторитети, не знаех какво да правя. Бях зашеметена“, разкри стюардесата.

Индийската стюардеса Стефи Кингам си спомни пък как по време на един от полетите до Квебек (Канада) я заговорила пътничка. Само 15 минути по-късно жената започнала да убеждава стюардесата да се ожени за сина й и да се премести с него в Канада.

Друга служителка на авиокомпания разказа за пътничка с три деца, летяла за Дубай в бизнес класа. Жената съобщила на екипажа, че бавачката на семейството е болна, така че стюардесите трябва да забавляват нейното потомство по време на полета. Майката попитала дали пилотът или стюардесата знаят някакви трикове, но когато получила отрицателен отговор, изпаднала в ярост и избухнала.

Стюардесата Цзян Куан от Китай разказа за възрастен пътник, на който му е прилошало по време на полета от Пекин до Урумчи. Когато мъжът се почувствал зле, тя трябвало да се грижи и да му обръща внимание, въпреки факта, че китаецът хвърлял похотливи погледи към краката й. „През цялото време той имаше спокойно изражение на лицето си, но към края на полета ми предложи да бъда неговото „захарно бебе“, споделя историята си Куан.

По-рано през юни британска стюардеса на частен самолет, която е обслужвала милиардери и принцове, сподели за интригите, които са се случвали на борда пред очите й. Тя публикува мемоари, в които описа как е работила за саудитския принц и е била свидетел на неговите изневери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай