Спортна легенда с ключов ход в "Игри на волята"

Първа капитанска битка в сезон 5

Спортна легенда с ключов ход в "Игри на волята" | StandartNews.com

Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон 5 на “Игри на волята”. Лидерът на Старейшините показа силен дух и посвети победата на племето си и на дъщеря си Никол Дунев, с която влезе в екстремното риалити. Той не подозира, че тя все още има шанс да се върне при него от племето на “Изгубените”, което живее в Чистилището без храна, огън и удобства. Дунев избра да вземе лично предимство и прибра 50 златни гроша, които могат да имат решаваща роля в “Игри на волята”.

Златното момиче на българското самбо Мария Оряшкова завърши втора в битката. Като капитан на Амазонките, племе съставено изцяло от жени, тя имаше тежката задача да донесе предимство на своите съотборници под формата на топлина или храна. Дали провалът й ще се отрази демотивиращо на Амазонките, предстои да видим в номинационната битка утре.

Краси Дунев поведе Старейшините към победа в първата териториална битка в “Игри на волята” 5

Бившият командос от армията Пеньо Гатевски - Гатьо остана трети. Лидерът на Гладиаторите поздрави своите опоненти, а съотборниците му посрещнаха новината с разбиране.

Загубата в следващата битка ще определи кое ще е племето, което трябва да отиде на съвет и да номинира двама от своите. В епизода утре ще видим изпитание с тежки варели, които трите племена ще трябва да пренасят през Арената и коварен пъзел, който ще затрудни и най-добрите стратези.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай